5a veckobrev, v.10

Hej hej!

Veckan efter lovet har gått snabbt men mycket har blivit gjort. Eleverna hade No-prov i går och jag ska rätta klart dessa till på måndag. I svenskan har vi arbetat med lite diagnoser utifrån meningsbyggnad och hur vi skriver olika texter.

i matematiken har vi nu avslutat arbetet med vikt och volym. Nästa vecka drar vi igång med sista kapitlet i boken som handlar om tabeller och diagram. I matte har verkligen hela klassen arbetat på superbra. Jätteroligt att se!

Utifrån allt det röriga som skedde innan sportlovet så har jag tillsammans med ledningen bollat fram och tillbaka kring olika lösningar. Bland annat så kommer ett nytt schema att gälla från och med måndag!

Det skulle vara bra om fler skaffade inneskor. Det blir otroligt smutsigt ute i kapprummet och eleverna blir blöta om fötterna när de ska gå ut på toaletten eller förflytta sig i skolan. se över om det finns något hemma ni kan skicka med.

Nästa veckas läxor:

Eng-läsa i sin bok och göra uppgift i classroom till torsdag

Ma-Nomp uppgifter samt ett läxblad som delas ut på måndag och lämnas in på fredag.

Ta gärna en titt i ditt barns ”veckoplanering” för att stämma av hur det har gått.

Nästa vecka:

Måndag: idrott, skriva veckoplanering, göra elevenkät

Tisdag: slöjd,

Onsdag: CENTRAL KONFRENS FÖR ALLA LÄRARE, ELEVERNA SLUTAR 12.00

Torsdag: engelska läxan ska vara klar, läxhjälp!!! de som missade No-provet på grund av sjukdom eller behöver komplettera av andra anledningar för möjlighet att göra det efter 14.10 med mig!

Fredag: Idrott, ma-läxan in och Nomp-uppgifter ska vara klara!

 

Trevlig helg på er alla!!!

MVH Jenny

 


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *