Uppdaterat! 5b’s Lucia-gig

En uppdatering 8 december 2017

Hej

Onsdag 13 december  kommer vi, direkt efter skolans Luciatåg, att åka med hela klassen till Stortorps äldreboende. Vita linnen med tillbehör för stjärngosse/tärna/Lucia ligger i allas ryggsäckar/väskor. Vita strumpor har man väl på sig från början. Där byter vi om och uppträder  med vårt fina och skönsjungande Luciatåg, kl 10.20. Ombyte och därefter blir det en kort fikastund.

Sedan tar vi oss till Farsta och äter en liten meny på McDonald´s. Rektor Anna kommer att bjuda oss, vilket vi är tacksamma över. Det räcker fint, då det blir lite fika där vi lussar.

Sedan tar vi oss till Årsta, ombyte och framträdande även där, kl 13.45. Vi får räkna med att vi inte är tillbaka före kl 15. Vi ber er alla ta hänsyn till detta, den här speciella dagen.

När det kommer till de vita skrudarna, så är det bra om ni letar fram dessa ur era gömmor. Kanske hos kusiner och grannar också. Vi kommer att börja hänga upp allt på galgar i klassrummet med namn på. Kan hända att vi spenderar en stund i syslöjden, även i år, för fållning och uppläggning. Prata där hemma om hur ni löser detta med den vita skjortan. Stjärna och strut tillverkar vi till dem som vill, men inte samma dag. Förhoppningsvis finns det mesta kvar hemma sedan ifjol. Vi plockar fram det som finns till utlåning. Låt oss veta om du förväntar dig hjälp av skolan, med utstyrsel. Det är viktigt att vara tydlig här.

Förra året. Se mer här,

Här

Det här är en speciell dag, som ger oss många intryck och minnen.


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *