Alla 5or till Naturhistoriska…

Hej hej!

Nästa vecka, tisdagen den 13e februari åker alla tre femmor till Naturhistoriska. Vill och kan du som förälder följa med så är du varmt välkommen. Maila jenny.wallin@huddinge.se!

Eleverna startar som vanligt kl.08.00. Vi åker från Skogås ca kl.09.00 och räknar med att vara tillbaka ca kl.14.00. Lämna in lapp om du som förälder godkänner att ditt barn går hem direkt från tåget.

Alla elever ska ha med sig matsäck! Det är ok att ha med en läsk men inte 2 liter som ni förstår. Det är även ok att ta med någon liten bulle eller annan fika, dock inte godis eller chips. Lagom är bäst så se till att det inte åker ner en hel bullpåse i väskan. En muffins eller kaka är ok men inte ett helt paket!

Vi kommer att dela in eleverna i mindre grupper. Varje grupp får en mapp med instruktioner och uppgifter att lösa under dagen. Vi ser detta som ett trevligt avslut på tidigare arbete i NO om Sveriges naturliv men kommer också passa på att se utställningen om kroppen och sinnena. Vi håller nu på att avsluta arbetet med kroppen och kapitlet efter handlar just om våra sinnen.

Vi hoppas på en trevlig dag tillsammans!

 

MVH hela åk 5 laget!


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *